Секс енргия

Испанската муха The Spanish fly

от в Секс енргия .

Испанската муха The Spanish fly обикновенно е се свързва с изумрудено-зелен бръмбар Lytta vesicatoria, от фамилия Meloidae, въпреки че и други видове от тези бръмбари се наричат със същото име. Той е oт 15мм до 22мм дълъг и от 5 до 8 мм на дебелина, живее на фамилии основно по маслиновите растения. Бръмбара съдържа до 5 % cantharidin, който дразни кожата на животните. Праха от испанската муха е от жълтокафяво до кафявомаслинен цвят, с неприятен мирис и горчив вкус. Испанската муха - история и традицииИспанската муха или cantarides както понякога се нарича, често се дава на животните, за да предизвика съешаване. Кантаридите ((2S,3R)-2,3-Dimethyl- 7-oxabicyclo[2,2,1]heptan- 2,3-dicarbonsäureanhydrid) отелени в урината водят до дразнене на каналите и причиняват възпаление на гениталиите и превъзбуждане. Поради тази причина, испанската муха е давана на хората с цел съблазняване. Тя е опасна тъй като необходимито количество е различно за всеки индивид и разликата между ефективната и..

прочетете още

ПОПЪРС - НОВАТА МОДА ПО ДИСКОТЕКИТЕ

от в Секс енргия .

Тъмна зала, светлинни ефекти, театрален дим. Танцуващи хора, алкохол и силна музика. Без значение какъв ден от седмицата е, всички го правят - излизат с приятели, хапват, пийват и почти винаги се озовават в някой от десетките клубове в София. По дискотеките се случват какви ли не неща и може да срещнеш най-различни хора - от такива, излезли просто да се забавляват, до пияни, надрусани, търсещи секс за една нощ. Само за една вечер можеш да се запознаеш с хора с минало, или такива, които тепърва искат да създадат своя "биография". Факт е обаче, че в клуба всеки използва някакъв вид наркотик, опиат, средство, което разтърсва физиката и психиката, без значение дали ще е алкохол, цигари, енергийна напитка или кокаин. Това лято хит сред клубните маниаци стана едно малко 30 милилитрово шишенце с прозрачна течност - попърс. Историята разказва, че името попърс идва от САЩ още през 1859 г., когато хората използвали този вид течност в ампули, при отварянето на които се издавал характ..

прочетете още

Ароматизатори

от в Секс енргия .

Класиката в еротичните афродизиаци! Бъди нейния или неговия Супермен! Ще изживеете нещо невероятно! Трудно е да се опише с думи! Вземии.. и действаййй!!! Отвинти капачката, остави да се изпарява, използвай при добре проветриво помещение. Употребата на този вид стаен еротичен ароматизатор има за цел само едно нещо, а именно по – приятно изживяване и увеличаване на ласките между партньори в сексуалната игра. При правилна употреба (внимателно прочети етикета на гърба на шишето) аромата увеличава продължителността на оргазма, спомага за по приятно самозадоволяване и предразполага към един по приятен и безболезнен анален секс. Можете да изберете от ТУК ..

прочетете още

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент