Женски работи

В този раздел ще коментираме, предлагаме и запознаваме многобройните ни клиентки с новостите в един невероятен модерен свят на удоволствията. Световната индустрия се грижи за невъобразимите дамски трепети и усещания. Ние ще ви ги представяме.

Жените - с 2 ерогенни зони и 11 вида оргазъм

от в Женски работи .

 Навярно няма човек, който да не е чувал за „чудодейната” G точка, която безотказно отваря женското благоволение за секс. Наричат тази ерогенна зона така по фамилното име на известния немски гинеколог Ернст Грефенберг, който открива сексуалното й значение за жената. Но къде се намира тази точка, се питат мнозина. Има и такива, както мъже, така и жени, които не вярват в съществуването й, смятайки, че ако я има, трябва да я... видят. Томаневерниците обаче очевидно нямат голям опит в секса. Много хора по света правят секс, без да имат познания за него. Всъщност не се знае дали точно те не са по-големите щастливци в сравнение с познавачите теоретици.  G точката се намира на около 3-10 см от горната страна на входа на влагалището. При някои жени мястото се усеща като гъбеста подутинка.  Именно там стимулирането с един или два пръста от страна на мъжа бързо и убедително казва „Ела насам!” и прави жената нетърпелива за бурен секс. Според индийското..

прочетете още

Женската еякулация и техники за постигането й

от в Женски работи .

Женската еякулация настъпва при оргазъм, ако изобщо настъпи. От вагината излиза течност – на капки или на струйка – и много често това се приема за напикаване, защото усещането е същото, а и течността идва от същата посока – основата на пикочния канал. Там – около уретъра, са разположени парауретралните жлези, които са около 30 на брой, от които идва тази течност и които са в състояние да произведат тази течност за неочаквано кратко време. Тези парауретрални жлези представляват система от каналчета, отворени към уретъра, които са обградени от голямо количество нервни окончания. Това прави цялата тази област особено чувствителна при стимулация и при такава стимулация някои жени изпускат течност. Каква е тази течност и за какво служи не е известно на науката, но това, което се знае със сигурност е, че не е урина и не е лубрикант (овлажняващата течност във вагината), защото има различен химичен състав. Сега ще спомена за някои техники, които могат (но не задължи..

прочетете още

Как се прави дълбоко гърло

от в Секс образование, Женски работи .

Няма нищо по-възбуждащо за един мъж от усещането да се намира дълбоко във вас, независимо дали говорим за анален, вагинален или орален секс. Ето защо „дълбокото гърло“ във фелациото би изстреляло всеки представител на силния пол на седмото небе. Колкото и странно да ви звучи, сподавящите звуци и закашлянето, които издава жената, докато поема пенисът му в гърлото си, също много се харесват на господата. Това е така, защото на подсъзнателно ниво той има нужда да усеща, че подчинява жената и защото така у него се поражда чувството, че пенисът му е много голям. Много момичета се страхуват да опитат „дълбоко гърло“, защото се притесняват, че това може да предизвика гадене или да изглеждат смешни. Истината е, че нито едно от двете не би могло да се случи, ако следвате правилните насоки. Ето няколко трика как да задоволите половинката си, като поемете пенисът му колкото се може по-дълбоко. Тренирайте с пръст или вибратор Няма нищо по-добро за постигане на у..

прочетете още

Вагинални топчета

от в Женски работи .

Вагиналните топчета са секс-играчката, която ще ви гарантира нови и вълнуващи преживявания. Напълно дискретни и лесни за употреба. Предназначени са не само да носят удоволствие, но и да осигуряват добрата форма на влагалищните мускули и тазовото дъно. Подобряват тонуса на влагалищните мускули, стягат вагината и увеличават удоволствието от секса. - Вагиналните топчета са едно от най-древните приспособления, позволяващи на жените да се грижат за здравето на интимните си зони и помагащи им да придобият сексуална хармония. За пръв път са се появили още преди 3000 години, а за тяхна родина се счита Тибет. С тяхна помощ източните жени не само се справяли с болестите на половата система, но ставали непревземаеми любовници ,знаещи тайната за управление на вагиналните мускули. От какво се правят вагиналните топчета? В днешно време вагиналните топчета могат да се намерят в специализираните магазини или в секс-шоповете. Да ги намерите може и в аптеките, и даже оттам е за предпочит..

прочетете още

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент