Мъжки работи

В този раздел ще коментираме, предлагаме и запознаваме многобройните ни клиенти с новостите в един мъжки, модерен свят на удоволствията.

Suck-o-mat

от в Мъжки работи .

Всеки мъж обича френската любов. Оралният секс. Свирките. Партньорите, които много, много държат на своите мъже, с удоволствие биха им доставили орална наслада. Но това желание прави мъжете зависими. Как може да получиш взривоопасно яка свирка когато поискаш... дори и да си сам? suck-o-matНе е нужно да си вадите ребра. Suck-O-Mat Ultimate Blow Job Masturbator е машината, която ще сбъдне мечтите ви за орален секс! Този уникален по вида си мастурбатор пристига при своя нов собственик в дискретната кутия, която освен да транспортира продукта, е подходяща и за съхранението му след това.  Самата машина е изработена от пластмаса, а ръкавът е излят от гъвкав TPE материал, който става приятно хлъзгав в комбинация с лубрикант. От едната страна на кутията ще видите инструкции за сглабянето на всички компоненти. Тъй като това е машина, можете да очаквате, че по време на работа ще има известно ниво на шум. Управлението й обаче е изключително интуитивно и се улеснява допълнително от в..

прочетете още

Използване на Bathmate в банята

от в Мъжки работи .

Изгледайте видеото ..

прочетете още

Използване на Bathmate под душа

от в Мъжки работи .

Изпозлване на помпата под душа - видео ..

прочетете още

Повече издръжливост с помоща на Fleshlight

от в Мъжки работи .

Флешлайт (Fleshlight) е една от най-висококачествените и реалистични вагини предназначена за обучение и трениране на издръжливостта при мъжете. Това е една отлична комбинация от доставяне на удоволствие и постигане на опит в секса. Удоволствие защото с този продукт ще изпитате реалистичност в пъти по-голямо отколкото от обикновеното самозадоволяване, съпроводено с изключително интензивни оргазми. Опит защото с тази имитация на вагина ще можете да тренирате своята издръжливост, а материята от която е изградена ще ви даде възможност за максимално реалистично усещане. Това е не само полезно, но и от съществено значение за опита с физическото усещане при сексуален контакт. Нещо, което трудно можете за постигнете само с помощта на ръцете си. Fleshlight е отговорът на въпроса – как мога да подобря своята издръжливост в леглото? Ако само от интерес го опитате веднъж, ще разберете каква е разликата с обикновената мастурбация, силните оргазми ще ви накарат никога да не я заменит..

прочетете още

Батмейт - направи го по-голям

от в Мъжки работи .

Батмейт е устройство за увеличаване размера на пениса и подобряване на ерекцията, което е просто, ефективно и води до желаните от вас резултати. Как работи Батмейт (Bathmate)? Батмейт използва забележителната сила на водата Работи както потопена във вода, така и извън нея Може да се въведе в експлоатация в рамките на няколко секунди дори и с една ръка Лесен и удобен за употреба, както и до 250% по-ефективен от другите видове помпи Увеличава дължината на пениса чрез разширяване на мантията на клетките Увеличава дебелината на пениса чрез разширяване на гладката мускулатура на пениса Увеличава издържливостта и твърдостта чрез упражненията, които прилагате Използва се както самостоятелно, така и в комбинация с упражнения за увеличаване размера на пениса Разполага с плътно прилягаща комфортна подложка, която плътно приляга в основата на пениса Камерата за разширяване не приляга плътно около пениса и няма допир с главичката, което гарантира равномерното и пропорционално уголем..

прочетете още

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент