Вагинални топчета

от в Женски работи .

Вагиналните топчета са секс-играчката, която ще ви гарантира нови и вълнуващи преживявания. Напълно дискретни и лесни за употреба. Предназначени са не само да носят удоволствие, но и да осигуряват добрата форма на влагалищните мускули и тазовото дъно. Подобряват тонуса на влагалищните мускули, стягат вагината и увеличават удоволствието от секса.

- Вагиналните топчета са едно от най-древните приспособления, позволяващи на жените да се грижат за здравето на интимните си зони и помагащи им да придобият сексуална хармония. За пръв път са се появили още преди 3000 години, а за тяхна родина се счита Тибет.

С тяхна помощ източните жени не само се справяли с болестите на половата система, но ставали непревземаеми любовници ,знаещи тайната за управление на вагиналните мускули. От какво се правят вагиналните топчета? В днешно време вагиналните топчета могат да се намерят в специализираните магазини или в секс-шоповете. Да ги намерите може и в аптеките, и даже оттам е за предпочитане, тъй като имат сертификат за качество, гарантиращ безопасността им при използване.

Материалите, от които се изработват, са много и най-различни - пластмаса, латекс, метал, медицинска гума. Вагиналните топчета могат да бъдат както кухи ,така и да имат тежести във вътрешността си. Най-често представляват две кълбета, които са закрепени едно за друго с връвчица и имат гладка или мъхеста повърхност. В началния етап на занятията за предпочитане е да използвате олекотения им вариант. При достатъчен тонус на мускулите на влагалището може да се премине на по-тежките видове вагинални топчета.

Показания за употребата

Показанията за употребата на вагинални топчета могат да бъдат най-различни. Често ги препоръчват при загуба на елестичността на мускулите на влагалището в следродовия период. Положителни резултати може да се постигнат с постоянни занимания с тях и при незадържане на урината, което често се наблюдава при жени с възраст над средната и в постклимактериума.

Друго, за което са подходящи, могат да бъдат възпалителните заболявания на пикочополовата система при дамите, свързани със застойни явления в органите, разположени в малкия таз. Но за да се назначат за употреба тогава, може само след консултация с доктора и при отсъствие на възпаление при употребата им.

Вагиналните топчета са ефективно средство за преодоляване на сексуалната дисхармония и могат да са от полза даже и при някои случаи на аноргазмия.

Принцип на действие на вагиналните топчета

Те помагат да се тренират мускулните стени на влагалището, което подобрява тяхната еластичност, здравина и повишава способността им за съкращения. Използването на вагинални топчета осигурява специфичен масаж на тези зони във вътрешността му, които не проработват даже и по време на активен полов акт и където могат да се наблюдават застойни явлениия.

Използването им осигурява усилен приток на кръв към такива "мъртви зони", като по този начин е и с профилактиктична насоченост към възпалителните заболявания на женската полова система. Постоянната им употреба освен повишаване на тонуса на важни мускулни групи, стимулира възвръщането на техния захващащ рефлекс, а това на свой ред повишава нивото на приятните усещания по време на половия акт, както за партньора, така и за самата жена.

Вагиналните топчета и качеството на секса

Основната задача, която решават вагиналните топчета, всъщност, е и повишаването на качеството на секса, повишаване на способността на жената да управлява своите вагинални мускули, да доставя удоволствие на партньора и да получава самата тя несравним оргазъм.

Развитата вагинална мускулатура позволява силно притискане на пениса по време на половия акт, което положително влияе на качеството на способността на партньора, помага на жената бързо да постигне оргазъм, а самият той става по-силен и отчетлив.

вагиналните топчета са самовибриращи или вибриращи (вибро яйца) Известни са и като топчета на Кегел

Последно обновен: 17.08.2015

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент