Хидропомпи Bathmate

от в Мъжки работи .

Плюсове:

Сравнение при увеличаване на пениса:

Тъй като уголемяването на пениса е до голяма степен табу, ние като мъже започваме да събираме информация и да проучваме, преди да решим кой метод ще следваме и преди да предприемем някакви процедури от такова деликатно естество. Все пак става дума за нашите пениси.
С краткото изложение по-долу, ще разгледаме всяка опция, от която мъжете по света могат да се възползват, за да уголемят пенисите си - от най-обикновените до най-екзотичните методи.
· Хирургическо увеличаване на пениса
· Хапчета за увеличаване на пениса
· Традиционни пенис помпи
· Увеличаване с помощта на хидропомпа

Хирургическо увеличаване на пениса:

Тъй като 30% от пениса са вътре в мъжкото тяло, най-широкоразпространеният хирургически способ за увеличаване е да се извади колкото се може повече от скритата му част навън. Това се постига чрез освобождаване на прашковидната връзка и повдигащата връзка, която свързва двете еректилни тела към срамната кост. След това пенисът се опъва с помощта на опъващо устройство, а после хирургът разделя връзката, която се намира в близост до срамната кост, докато всички медиални връзки се освободят. Това кара пениса да "изскочи" напред, което автоматично го уголемява с 2-3 сантиметра.
Издължаването на пещеристите тела срещу лигаментолизата е нито рутинна, нито безопасна процедура поради високия риск от импотентност, което изисква да се имплантират протези в пениса, за да може да се постигне ерекция.

Хапчета:

За каквото и да се сетите, има го! От хапчета за уголемяване на пениса до лепенки за пенис - продават се предимно в интернет с обещания, които не са реалистични и нямат някаква солидна основа в истинския свят. Flora Research в Калифорния и Университетът в Мериленд са извършили анализи на субстанциите, които се съдържат в тези хапчета и са открили вредни примеси, които са много вредни за Вашето тяло като плесен, дрожди, ешерихия коли, пестициди и олово. Наистина ли искате да погълнете това?

Пенис помпа:

Според Уикипедия пенис помпата е цилиндрично тяло, което се слага върху пениса и което е снабдено с ръчна или моторизирана помпа с цел създаване на вакуум. Пенис помпите насочват повече кръв към пениса чрез създаване на по-високо вътрешно кръвно налягане в цилиндъра, като по този начин се разширяват тъканите на пениса.
Помпането трябва да става много внимателно с тези традиционни устройства, тъй като почти никое от тях не разполага с вградени механизми за безопасност, като това може да доведе до проблеми - пукнати кръвни съдове и образуване на мазоли. В някои случаи тестисите е възможно да бъдат придърпани неочаквано в цилиндъра, което да причини болка и нараняване.
Болестта на Пейрони може да се предизвика от неправилна употреба или при използване на пенис помпа, която не отговаря на стандартите (вижте изображението вдясно), а това е нещо, което никой мъж не желае да си причинява.
Bathmate® всъщност не може да се класифицира като традиционна пенис помпа поради няколко ключови разлики както във функционирането, така и в способността да се увеличи размера на пениса. Затова ние ще спрем на Bathmate в следващата глава, която е за увеличаване на пениса с помощта на хидропомпа.

Увеличаване на пениса с помощта на хидропомпа:

Понастоящем Bathmate е единственото устройство на пазара, благодарение на многото патенти, които са плод на инженерната мисъл, заедно с приложените уникални свойства на хидравликата, с което се надгражда и се подобрява традиционната пенис помпа.
На пръв поглед разликите между Bathmate и традиционните пенис помпи са очевидни при пряко съпоставяне.
· Няма външен помпащ се механизъм.
· Няма тръби, които да излизат от дюзата.
· Няма трудни за използване части като силиконови тампони в основата на устройството.
· Bathmate разполага с голям и удобен за ползване маншон, които приляга удобно на таза Ви и който е дълъг около сантиметър в сравнение със само 1-2 мм на традиционните пенис помпи.
· Традиционната пенис помпа с цилиндрично тяло е заменена от по-ефективен нечуплив пластмасов цилиндър от поликарбонат, който има конусовидна форма и където е разположен изпускателният вентил.
· Вместо да помпате, просто трябва да натиснете устройството към тялото си, за да създадете налягане.
Материалът Gaiter (гума, която се използва в космическите технологии) е патентованата хидравлична част на устройството. Този материал освобождава налягането бавно, като по този начин прави продукта 100% безопасен за употреба. Дори и да заспите с устройството на пениса си, то няма да възпрепятства нормалното кръвообращение в пениса Ви и така няма да доведе до увреждане на нито една тъкан по какъвто и да било начин.
Магическата съставка в хидропомпата за увеличаване на пениса Bathmate е водата. Можете да използвате уреда, докато сте под душа, във ваната или дори когато гледате телевизия! Много хора, които използват Bathmate ни питат "Как е възможно да гледаме телевизия, докато използваме Bathmate?". Отговорът е прост. Щом свикнете как да използвате уреда, ще видите колко вода всъщност е нужна, за да работи. Аз лично слагам чаша хладка вода в устройството, докато държа натиснат малкия бутон на моя Bathmate Revision III, след това го поставям на нееректиралия си пенис, помпя няколко пъти и след това продължавам да работя, гледам телевизия или това, което съм правил преди това.
Сега сериозно. Тъй като Bathmate е толкова усъвършенстван и на светлинни години от конкуренцията на пазара за средства за увеличаване на пениса, лекари, големи международни фармацевтични компании и фирми с магазини на оживени улици по цял свят започват да осъзнават съществуването му и се свързват с нас, за да може продуктът ни да навлезе в медицинската сфера и в сферата на продажбите на дребно.
Просто казано, след изобретяването си Bathmate вече се използва по целия свят и е предпочитания избор на мъжете за уголемяване на техните пениси. От години наред получаваме имейли и писма от наши клиенти, които ни поздравяват и ни благодарят за изобретяването на това устройство, което е променило живота им.

 

Как работи:

(1)
Вашият пенис е разделен на три камери - две големи отгоре, които представляват еректилната тъкан (Corpora Cavernosa или пещеристи тела) и една по-малка камера отдолу, от която уринирате и еякулирате (Cоrpus Spongiosum или спонгиозно тяло)


(2)
Когато се възбудите сексуално, Вашият мозък изпраща кръв към пениса Ви, която изпълва еректилната тъкан. Пространствата в Corpora Cavenosa се изпълват докрай и по този начин се постига ерекция.


(3)
Когато използвате Bathmate©, водата около пениса има отрицателно налягане, което създава равномерно разпределена всмукваща сила към всяка част на пениса. Това помага да се привлече богата на кислород кръв към пенисната кухина и тя да се разшири.
Когато използвате Bathmate© постоянно и правилно, все повече и повече кръв ще влиза в меката гъбчеста тъкан в пенисната кухина. Това кара пениса да произвежда повече клетки, които да разширяват размера си, за да могат да задържат повече кръв по време на нормална ерекция. Чрез увеличаване на капацитета на тази тъкан да задържа повече кръв, като резултат пенисът ще стане по-голям.


(4)
Първо ще се увеличи дебелината на пениса, а след това и неговата дължина. Размерът в отпуснато състояние също ще стане много по-голям. Обикновено след 1-3 месеца, дължината започва да се увеличава от 1-2 см нагоре. Колкото по-редовно използвате Bathmate©, толкова по-дебел и дълъг ще изглежда пенисът Ви. Препоръчваме тренировки от по 15 минути, поне веднъж дневно.


(5)
Увеличаването на размера става както в еректирало, така и в отпуснато (меко) състояние. При мъжете с малки пениси в отпуснато състояние се наблюдават най-бързите и най-забележими резултати. Ще видите резултатите на секундата още първия път, в който използвате Bathmate©. Обикновено повечето мъже получават увеличение в размера между 2 и 5 см на дължина и около 30% — 40% увеличение на дебелина.


(6)
Подобно на вдигането на тежести, ако отидете на фитнес веднъж Вашето тяло няма да изглежда по различен начин, освен леко напомпано. Ако ходите на фитнес 3-4 пъти в седмицата обаче, ще започнете да виждате промени, които ще останат постоянни.

(7)
Bathmate© използва принципа на физиотерапията, за да увеличи размера на пениса, което е много безопасно в сравнение с методи като хапчета, приспособления за дърпане на пениса и хирургическа намеса.
Поради върховия си инженерен дизайн, използването на Bathmate© е също така и удобно. Не е нужно да изпитвате болка или дискомфорт, както е при използването на нормална пенис помпа.
Нашите клиенти от България, както и от други страни постоянно ни информират относно постигнатите от тях резултати. При много от тях се вижда очевидно уголемяване, особено на дебелина.

Последно обновен: 01.01.2016

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент