Sex shop

Vibratissimo - начин на използване

от в Секс образование .

Меню Менюто е лесно за ползване. То има четири панела, който можете да достигнете с плъзгане на пръста. Имате информационни икони на който можете да намирате информация за дадения панел тази икона можете да намерите в горния десен ъгъл. Мойте играчки (My toys) От тук можете да търсите видимите играчки на Vibratissimo около вас.                                           ..

прочетете още

Света на Онлайн Забавленията

от в Секс образование .

Из цял свят са в крак с новите технологии и особено с новите начини за стимулация, възбуда и даже докарване на допълнителни доходи. Нека запознем с новите технологии в секса и задоволяването с безжични играчки. Последните години се наложиха на пазара точно тези играчки с безжична връзка с телефон, чрез който можете да управлявате съответната играчка, както и да създавате индивидуална игра, да комбинирате съответно сетовете вибрации. След като ви запознах с началните и основни неща които можете да правите с тези безжични играчки, сега мога да изтъкна допълнителните неща които може да правите с ..

прочетете още

Използване на Bathmate в банята

от в Мъжки работи .

Изгледайте видеото ..

прочетете още

Използване на Bathmate под душа

от в Мъжки работи .

Изпозлване на помпата под душа - видео ..

прочетете още

Жените - с 2 ерогенни зони и 11 вида оргазъм

от в Женски работи .

 Навярно няма човек, който да не е чувал за „чудодейната” G точка, която безотказно отваря женското благоволение за секс. Наричат тази ерогенна зона така по фамилното име на известния немски гинеколог Ернст Грефенберг, който открива сексуалното й значение за жената. Но къде се намира тази точка, се питат мнозина. Има и такива, както мъже, така и жени, които не вярват в съществуването й, смятайки, че ако я има, трябва да я... видят. Томаневерниците обаче очевидно нямат голям опит в секса. Много хора по света правят секс, без да имат познания за него. Всъщност не се знае дали то..

прочетете още

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент