Sex shop

Suck-o-mat

от в Мъжки работи .

Всеки мъж обича френската любов. Оралният секс. Свирките. Партньорите, които много, много държат на своите мъже, с удоволствие биха им доставили орална наслада. Но това желание прави мъжете зависими. Как може да получиш взривоопасно яка свирка когато поискаш... дори и да си сам? suck-o-matНе е нужно да си вадите ребра. Suck-O-Mat Ultimate Blow Job Masturbator е машината, която ще сбъдне мечтите ви за орален секс! Този уникален по вида си мастурбатор пристига при своя нов собственик в дискретната кутия, която освен да транспортира продукта, е подходяща и за съхранението му след това. ..

прочетете още

Vibratissimo - начин на използване

от в Секс образование .

Меню Менюто е лесно за ползване. То има четири панела, който можете да достигнете с плъзгане на пръста. Имате информационни икони на който можете да намирате информация за дадения панел тази икона можете да намерите в горния десен ъгъл. Мойте играчки (My toys) От тук можете да търсите видимите играчки на Vibratissimo около вас.                                           ..

прочетете още

Света на Онлайн Забавленията

от в Секс образование .

Из цял свят са в крак с новите технологии и особено с новите начини за стимулация, възбуда и даже докарване на допълнителни доходи. Нека запознем с новите технологии в секса и задоволяването с безжични играчки. Последните години се наложиха на пазара точно тези играчки с безжична връзка с телефон, чрез който можете да управлявате съответната играчка, както и да създавате индивидуална игра, да комбинирате съответно сетовете вибрации. След като ви запознах с началните и основни неща които можете да правите с тези безжични играчки, сега мога да изтъкна допълнителните неща които може да правите с ..

прочетете още

Използване на Bathmate в банята

от в Мъжки работи .

Изгледайте видеото ..

прочетете още

Използване на Bathmate под душа

от в Мъжки работи .

Изпозлване на помпата под душа - видео ..

прочетете още

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент